SIVACON S8 – tablou electric de distribuție joasă tensiune cu design certificat, conform standardelor.

Tabloul de distribuție de joasă tensiune ce stabilește noi standarde.

  • Cost – sistem eficient

Tabloul de distribuție de joasă tensiune SIVACON® S8 stabilește noi standarde ca tablou electric de distribuție sau ca tablou electric pentru comandă centralizată a motoarelor (MCC) pentru aplicații industriale sau în infrastructură. Sistemul tabloului electric de distribuție până la 7,000 A pentru distribuția facilă și constantă a energiei garantează maximum de siguranță pentru personal și sistem și, datorită designului sau optim, oferă o gamă largă de posibile intrebuințări. Datorită tehnologiei modulare tabloul electric de distribuție poate fi în mod optim adaptat la orice cerințe în momentul proiectării întregului sistem. Datorită combinației sale de siguranță maximă si design modern, sistemul oferă o soluție foarte eficientă din punct de vedere al costului.

  • Siguranta testată

SIVACON S8 reprezintă cel mai înalt nivel de siguranță. Tabloul electric de distribuție joasă tensiune este un ansamblu de echipamente electrice de conexiuni și control cu design testat a cărui verificare a designului/ proiectului este bazată pe testări. Dovada caracteristicilor sale fizice a fost facută în departamentul de testare a produselor atât în condiții de funcționare cât și de avarie. Un sistem de blocare rezistent la formare arc electric asigură de asemenea maximum de siguranță a personalului. În plus, chiar și în designul standard, verificarea testelor în condiții de formare arc electric sunt în conformitate cu IEC 61641.

  • Solutii flexibile

Tabloul electric de distribuție de joasă tensiune SIVACON S8 este soluția inteligentă care poate fi adaptată pentru a va indeplini cerințele. Secțiunea, cu front simplu sau dublu, poate fi instalată împreună cu un sistem principal de bare generale sau spate-în-spate cu un sistem principal de bare separat. Diferite tipuri de instalări pot fi combinate cu ușurință într-o secțiune. Tehnologia modulară flexibilă permite schimbarea sau adăugarea facilă de unități funcționale. Componentele modulare SIVACON S8 sunt într-un continuu proces de inovație, asigurând astfel cel mai înalt nivel de progres tehnic pentru sistemul complet.

Sistem întreruptor Sistem universal de instalare Sistem execuție fixă Sistem 3NJ6 în-linie Sistem 3NJ4 în-linie Compensare putere reactivă
Sisteme instalare Design execuție fixă

Design debroșabil

Design debroșabil

Design execuție fixă cu uși compartimente

Design  plug-in

Design execuție fixă cu panouri frontale Design plug-in Design execuție fixă Design execuție fixă
Funcții Alimentare

Cabluri

Cuplă

Cabluri alimentare

Plecări alimentare motor (MCC)

Cabluri alimentare Cabluri alimentare Cabluri alimentare Compensare putere reactivă centrală
Curent nominal In Până la 6,300 A Până la 630 A

Până la 250 kW

Până la 630 A Până la 630 A

 

Până la 630 A

 

Fără bobine de filtrare până la 600 kvar

Cu bobine de filtrare până la
500 kvar

Poziție conectare față sau spate față sau spate față față față față
Lațime secțiune (mm) 400 • 600 • 800 • 1,000 • 1,400 600 • 1,000 • 1,200 1,000 • 1,200 1,000 • 1,200

 

600 • 800 • 1,000 800
Separare internă Forma 1*, 2b, 3a, 4b, 4 Tip 7 (BS) Forma 2b, 3b, 4a, 4b, 4 Tip 7 (BS) Forma 1*, 2b, 3b, 4a, 4b Forma 1*, 3b, 4b Forma 1*, 2b Forma 1*, 2b
Poziție bară spate/sus spate/sus spate/sus spate/sus spate spate/sus/fără