ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM VIITORUL!

Automatica SA – o echipă de generaţii

Automatica îşi leagă numele de cele mai importante obiective industriale ale Romaniei şi nu numai. Tradiţia cercetării-dezvoltării s-a menţinut vie, astfel încât, astăzi, generaţii de ingineri şi tehnicieni combină experienţa şi ingeniozitatea, racordaţi la o lume a tehnologiei în continuă schimbare.

Pentru pasionaţii de acest domeniu, indiferent de specializare sau vârstă, Automatica SA oferă cadrul afirmării calităţilor personale prin deschiderea spre nou, dar şi prin programele de pregătire profesională sau planurile de carieră.

Specializari: medie tensiune, joasă tensiune, SCADA, automatizări, echipamente industriale pentru cântărire şi dozare, roboţi industriali.

Clienţi: producţie de energie, utilităţi, industrii procesatoare, transporturi, construcţii, infrastructură, agricultură.

SUNTEM O ECHIPĂ

cariere3

Te incurajam sa iti depasesti potentialul si astfel sa contribui la creareea unor produse extraordinare in fiecare zi. Succesul echipei Automatica are la baza aportul fiecarui angajat iar colaborarea si munca in echipa este un element definitoriu in atingerea performantei.

CARIERĂ

cariere2

Viata este drum pe care dezvoltarea personala este la fel de importanta precum cariera profesionala. Iti oferim mediul in care sa iti desenezi traseul tau, sa iti dezvolti potentialul si sa contribui activ in inovatia, performanta  si fiabilitatea produselor Automatica!

PROFESIONIȘTI

cariere1

Suntem lideri in ceea ce facem si mereu in avantgarda. De aceea cautam profesionisti experimentati care isi doresc sa impinga limitele si duca povestea de success mai departe. Ca un profesionist in domeniu vei avea posibilitatea sa iti folosesti si sa-ti extinzi cunostintele chiar din prima zi.

Eşti la început de drum sau vrei să faci următorul pas în carieră? Te aşteptăm să faci parte din echipa AUTOMATICA!

Ne poti trimite CV-ul tau iar cand avem o pozitie potrivita pentru tine, te contactam.

Nota: CV-ul tau precum si datele de contact sunt date cu caracter personal iar prin expedierea lor iti oferi acordul pentru stocarea si utilizarea lor  in scopul procesului de recrutare. Mai multe despre acest lucru, aici.