ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM VIITORUL!

Automatica SA – o echipă de generaţii

Automatica îşi leagă numele de cele mai importante obiective industriale ale Romaniei şi nu numai. Tradiţia cercetării-dezvoltării s-a menţinut vie, astfel încât, astăzi, generaţii de ingineri şi tehnicieni combină experienţa şi ingeniozitatea, racordaţi la o lume a tehnologiei în continuă schimbare.

Pentru pasionaţii de acest domeniu, indiferent de specializare sau vârstă, Automatica SA oferă cadrul afirmării calităţilor personale prin deschiderea spre nou, dar şi prin programele de pregătire profesională sau planurile de carieră.

Specializari: medie tensiune, joasă tensiune, SCADA, automatizări, echipamente industriale pentru cântărire şi dozare, roboţi industriali.

Clienţi: producţie de energie, utilităţi, industrii procesatoare, transporturi, construcţii, infrastructură, agricultură.

SUNTEM O ECHIPĂ

cariere3

Te încurajăm să îți depășești potențialul și astfel să contribui la creareea unor produse extraordinare în fiecare zi. Succesul echipei Automatica are la bază aportul fiecărui angajat iar colaborarea și munca în echipă este un element definitoriu în atingerea performanței.

CARIERĂ

cariere2

Viața este drum pe care dezvoltarea personală este la fel de importantă precum cariera profesională. Îți oferim mediul în care să îți desenezi traseul tău, să îți dezvolți potențialul și să contribui activ în inovația, performanța și fiabilitatea produselor Automatica!

PROFESIONIȘTI

cariere1

Suntem lideri in ceea ce facem si mereu in avantgarda. De aceea cautam profesionisti experimentati care isi doresc sa impinga limitele si duca povestea de success mai departe. Ca un profesionist in domeniu vei avea posibilitatea sa iti folosesti si sa-ti extinzi cunostintele chiar din prima zi.

Eşti la început de drum sau vrei să faci următorul pas în carieră? Te aşteptăm să faci parte din echipa AUTOMATICA!

Ne poti trimite CV-ul tau iar cand avem o pozitie potrivita pentru tine, te contactam.

Nota: CV-ul tau precum si datele de contact sunt date cu caracter personal iar prin expedierea lor iti oferi acordul pentru stocarea si utilizarea lor  in scopul procesului de recrutare. Mai multe despre acest lucru, aici.