Grupul CEMS

Grupul CEMS

Începând cu anul 2018,  afacerea Automatica a fost preluată de grupul CEMS. Un amplu program de modernizare vine în întâmpinarea exigențelor clienților și nevoii de a dezvolta produse și soluții în ritmul alert al schimbărilor tehnologice. Fundamentul dezvoltării constă în menținerea valorilor cultivate de decenii: preocuparea pentru calitate, fiabilitate și prioritățile clienților.

CEMS EPC SA concentrează competențele grupului pentru a derula proiecte complexe de tip engineering, procurement & contracting.

Un management de proiect riguros și abilități tehnice de vârf reprezintă garanția performanței, începând cu studiul de fezabilitate, până la punerea în funcțiune.

www.cems.ro

Bartec Safety Engineering SRL s-a inființat în baza parteneriatului cu grupul german Bartec, unul dintre liderii mondiali în tehnologii pentru mediile cu risc de explozie.

Tehnologia grupului german grefată pe expertiza grupului CEMS se concretizează într-o serie de avantaje pentru clienții din România, precum soluții customizate și asistență tehnică oferită cu promptitudine de echipa locală.

www.bartec-safety.ro
automatica

Începând cu identificarea corectă a nevoilor și ipotezele de dezvoltare ulterioară, continuând cu proiectarea, producția, operațiunile în site, mentenanță predictivă, preventivă și reactivă, soluții de retrofit și modernizare, până la scoaterea din funcțiune, Automatica concentreaza decenii de experiență in domeniul electric, automatizari, roboti industriali si sisteme de dozare si cantarire, produsele sale regasindu-se in aproape toate proiectele industriale mari derulate in Romania, fiind apreciate si recunoscute de asemnea si in plan international.

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltării unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultima instanță, în proiecte finalizate cu succes.