Hubbell-Inc-Night

Automatica sa - distribuitor oficial hubbell în ROMÂNIA

Parteneriatul Automatica SA – Hubbell, reprezintă încă un pas pe care Automatica SA îl face pentru a oferi partenerilor săi soluţii complete si acces la cele mai noi tehnologii în domeniul electric, la nivel global.

Hubbell Inc. proiectează, produce și furnizează echipamente electrice și electronice pentru construcții rezidențiale și nerezidențiale, aplicații industriale și utilitare. 

Sub umbrela Hubbell regăsim peste 100 de branduri, oferind soluții și produse pentru cele mai complexe proiecte la nivel global.

BURNDY® este astăzi o organizație globală care a fost pionier în fabricarea de conectori, fitinguri și instrumente pentru utilități electrice, contractori comerciali, industriali și rezidențiali, companii de întreținere și reparații, precum și pe piața telecomunicațiilor și a energiilor regenerabile.

Ca parte a diviziunii Hubbell pentru medii dificile si periculoase, Chalmit® ofera o gamă globală de produse IEC & NEC potrivite pentru iluminarea zonelor periculoase și a instalațiilor de pe orice continent și respectând toate codurile și standardele internaționale.

HAEFELY HIPOTRONICS, deține numeroase brevete din SUA și internaționale. Cu zone de producție atât în Statele Unite, cât și în Elveția, aduna 110 ani de istorie axată pe calitatea totală.

Toate produsele Hawke sunt concepute nu numai să respecte standardele ISO 9001, dar pentru a atinge sau a depăși cele mai recente standarde. Toate produsele  sunt certificate la nivel global de ATEX, IECEx, INMETRO și multe altele. Testarea riguroasă internă și de terță parte asigură că toate produsele vor depasi întotdeauna așteptările.

Înființată în 1913, Killark a devenit un furnizor global de produse pentru zone dificile și periculoase. Gama Killark cuprinde armături industriale și rezistente la explozii proiectate pentru a rezista la cele mai dure conditii  ale climei din Orientul Mijlociu uscat și arid, Asia tropicală până la Canada congelată de Nord.

În 2008, USCO a fost achiziționată de Hubbell Power Systems, Inc. Astăzi, HPS continuă să producă linia de transmisie a mărcii USCO, întreruptoarele și accesoriile de sub-stații. Produsele disponibile acoperă tensiunile de la 15 kV la 500 kV și valorile curente de la 600 A la 5500 A.

Iluminat în Medii Dificile și Periculoase
Iluminat de urgență
Proiectoare
High Bay – Low Bay – Well Glass
Iluminat liniar
Wall Pack & Bulk Heads

Iluminat Industrial
Iluminat liniar
proiectoare
High Bay – Low Bay – Well Glass
Iluminat stradal
Wall Pack & Bulk Heads

Comunicații și Date
Presetupe
Împământare
Inhibitori, etanșări, 

Electric și Electronic
Management de trasee de cabluri
Conectică
Terminale cu contact sub presiune

Distribuție Electrică
Comutare și protecție
Scule și dispozitive

Echipament pentru Testare
Compatibilitate electromagnetică
Inaltă tensiune
Instrumentație
OEM 

Presetupe
Accesorii
Zone periculoase
Zone industriale

Electric și Electronic
Dispozitive de cablare
Presetupe
Intrerupătoare
Distribuție

Control și Iluminat
Iluminat zone dificile și periculoase
iluminat industrial

Comunicație și Date
Echipamente ADSS
Ancorare
Conexiuni
Inhibitori și etanșări

Electric și Electronic
Impământare
Intrerupătoare mecanice

Energie și Utilități
Bucșe, conectori