SIVACON S8 – Naval  Tablouri de distributie de putere și centre de control a motorelor pentru navele și platforme petroliere

Folosite ca unul dintre standardele in industria mondiala, dulapurile de distributie si control de joasa tensiune SIVACON S8 – care fac parte integranta din conceptul de „Totally Integrated Power” promovat de Siemens – iti ofera sigutanta necesara chiar in conditiile dure ale mediului maritim.

Certificarile obtinute de la cere mai renumite firme de clasificare in domeniul naval ii confirma sustenabilitatea pentru instalarea pe nave sau pe platforme petroliere. In combinatie cu design-ul verificat al componentelor folosite, ofera o siguranta maxima in aplicatiile navale.

Avantaje:
• Certificari pentru aplicarea pe nave și platforme maritime
• Siguranță pentru oameni și utilaje cu ajutorul testelor în conformitate cu IEC 61439-2
• Flexibilitate ridicat datorita sistemului inovator de design modular

     Certificări pentru utilizarea pe nave și platforme maritime

Condițiile de utilizare în largul mării sunt o provocare specială pentru tablouri: Pe lângă atmosfera salină cu o umiditate ridicată a aerului, dificultatea apare datorită unor solicitări mecanice sporite. Mai întâi de toate, aceasta se referă la accelerațiile longitudinale și transversale prin mișcarea navei datorită miscarii apei. Un alt stres permanent rezultă din vibrațiile de la motoarele navei. Tablourile SIVACON S8 sunt proiectate pentru a răspunde acestor provocări.

    Pentru utilizarea pe nave și platforme maritime, SIVACON S8 a primit certificatele necesare de la societățile de renume de clasificare internaționala precum Lloyd’s Register of Shipping.

 

    Validarea design-ului prin testare

Tablourile de joasa tensiune SIVACON S8 oferă siguranță pentru oameni și utilaje datorită verificarii de design, cu încercări în conformitate cu IEC 61439-2.
Proprietățile fizice sunt dimensionate în laboratorul de testare, atât pentru funcționare continuă cât și pentru situații de avarie, ceea ce duce la un grad maxim de siguranță pentru oameni și utilaje.
Verificările de proiectare, precum și verificările de rutină sunt o parte decisivă a asigurării calității, precum și condiția de marcare în conformitate cu recomandările și legile CE.