Presa

Automatica SA relansează gama de roboți industriali, în parteneriat cu ABB

Automatica SA relansează gama de roboți industriali, având ca partener tehnologic ABB, lider în producerea de roboți și aplicații industriale complete.

Aplicațiile robotizate Automatica înglobează cele mai noi tehnologii ABB, ingeniozitatea unei echipe multidisciplinare de proiectare și software, precum și o infrastructură locală de producție, ceea ce permite un grad ridicat de customizare.

Citește mai multe…

Roboții industriali, o necesitate în Industria 4.0

Domeniul roboților industriali este segmentul de piață al industriei care devine tot mai relevant, în special datorită volatilității forței de muncă post-pandemie. În aceste condiții, Automatica SA pune la dispoziția clienților experiența dobândită în realizarea celulelor robotizate, iar prin extinderea listei de aplicații a acestora își propune să fie un partener care să furnizeze soluții la cheie pentru orice afacere care dorește să-și crească competitivitatea.

Citește mai multe

Cum poate renaște Automatica? Cum se prezintă capitalul românesc în industrie?

Cum poate redeveni Automatica un jucător important pe piața din România? Vă invităm să aflați răspunsul din discuția dintre Corina Truică, CEO Automatica și Sorin Pîslaru, redactor-șef Ziarul Financiar.

Află mai multe.

Automatica inaugurează o nouă unitate de producţie în Otopeni

Automatica SA anunţă că lucrările pentru noua fabrică din Otopeni au fost finalizate. Aceasta va înlocui vechea unitate de producţie din Voluntari, care îşi încetează activitatea.

Noua fabrică situată în Otopeni oferă infrastructura potrivită pentru a produce aplicaţii complexe, dar şi pentru proiecte de cercetare şi dezvoltare. Echipamentele de înaltă performanţă acoperă atât operaţiunile necesare pentru cele mai sofisticate mecanisme, cât şi realizarea de soluţii la cheie complexe.

Citește mai multe