SIVACON S8 – tablou electric de distributie joasa tensiune cu design certificat, conform standardelor, tabloul de distributie de joasa tensiune ce stabileste noi standarde

  • Cost – sistem eficient

Tabloul de distributie de joasa tensiune SIVACON® S8 stabileste noi standarde ca tablou electric de distributie sau ca tablou electric pentru comanda centralizata a motoarelor (MCC) pentru aplicatii industriale sau in infrastructura. Sistemul tabloului electric de distributie pana la 7,000 A pentru distributia facila si constanta a energiei garanteaza maximum de siguranta pentru personal si sistem si, datorita designului sau optim, ofera o gama larga de posibile intrebuintari. Datorita tehnologiei modulare tabloul electric de distributie poate fi in mod optim adaptat la orice cerinte in momentul proiectarii intregului sistem. Datorita combinatiei sale de siguranta maxima si desing modern, sistemul ofera o solutie foarte eficienta din punct de vedere al costului.

  • Siguranta testata

SIVACON S8 reprezinta cel mai inalt nivel de siguranta. Tabloul electric de distributie joasa tensiune este un ansamblu de echipamente electrice de conexiuni si control cu design testat a carui verificare a designului/ proiectului este bazata pe testari. Dovada caracteristicilor sale fizice a fost facuta in departamentul de testare a produselor atat in conditii de functionare cat si de avarie. Un sistem de blocare rezistent la formare arc electric asigura de asemenea maximum de siguranta a personalului. In plus, chiar si in designul standard, verificarea testelor in conditii de formare arc electric sunt in conformitate cu IEC 61641.

  • Solutii flexibile

Tabloul electric de distributie de joasa tensiune SIVACON S8 este solutia inteligenta care poate fi adaptata pentru a va indeplini cerintele. Sectiunea, cu front simplu sau dublu, poate fi instalata impreuna cu un sistem principal de bare generale sau spate-in-spate cu un sistem principal de bare separat. Diferite tipuri de instalari pot fi combinate cu usurinta intr-o sectiune. Tehnologia modulara flexibila permite schimbarea sau adaugarea facila de unitati functionale. Componentele modulare SIVACON S8 sunt intr-un continuu proces de inovatie, asigurand astfel cel mai inalt nivel de progres tehnic pentru sistemul complet.

 

 

Sistem intreruptor

Sistem universal de instalare

Sistem executie fixa

Sistem 3NJ6 in-linie

Sistem 3NJ4 in-linie

Compensare putere reactiva

Sisteme instalare

Design executie fixa

Design debrosabil

Design debrosabil

Design executie fixa cu usi compartimente

Design  plug-in

Design executie fixa cu panouri frontale

Design plug-in

Design executie fixa

Design executie fixa

Functii

Alimentare

Cabluri

Cupla

Cabluri alimentare

Plecari alimentare motor (MCC)

Cabluri alimentare

Cabluri alimentare

Cabluri alimentare

Compensare putere reactiva centrala

Curent nominal In

Pana la 6,300 A

Pana la 630 A

Pana la 250 kW

Pana la 630 A

Pana la 630 A

 

Pana la 630 A

 

Fara bobine de filtrare pana la 600 kvar

Cu bobine de filtrare pana la
500 kvar

Pozitie conectare

fata sau spate

fata sau spate

fata

fata

fata

fata

Latime sectiune (mm)

400 • 600 • 800 • 1,000 • 1,400

600 • 1,000 • 1,200

1,000 • 1,200

1,000 • 1,200

 

600 • 800 • 1,000

800

Separare interna

Forma 1*, 2b, 3a, 4b, 4 Tip 7 (BS)

Forma 2b, 3b, 4a, 4b, 4 Tip 7 (BS)

Forma 1*, 2b, 3b, 4a, 4b

Forma 1*, 3b, 4b

Forma 1*, 2b

Forma 1*, 2b

Pozitie bara

spate/sus

spate/sus

spate/sus

spate/sus

spate

spate/sus/fara